16.6.2011

PROSECCO FLAVOURS XV. „MAMMA MIA“

Milí hosté, přátelé a kamarádi,

přijměte pozvání na již patnácté degustační menu, tentokrát na téma MAMMA MIA ve dnech 27-29.6. Menu plné starých klasických italských a osvědčených receptur s mírnou kreativní invencí našich kuchařů.

Prosecco Flavours jsou cenově dostupné několikachodové degustační menu, které se u nás opakují pravidelně i nepravidelně skoro každý měsíc a staly se populární a vyhledávanou událostí.

(pg)
26.- 29.6.2011

Mini salátek Mamma Mia
z osmi druhů bylin a osmi druhů listů s dresingem z podmáslí

Domácí bruscheta s pečenými sardinkami v peci a avokádovým krémem

Žloutková raviola s domácí ricottou a farmářským vejcem v máslové emulsi s červenou bazalkou a jedlými květy

Smažený konfit z vepřového líčka s grilovaným zeleným chřestem v silné masové šťávě a letním lanýžem

Glazírovaný steak z telecí svíčkové s čerstvými liškami a máslovým risottem

Třešňový granit s třešňovým vzduchem

Jahodová „Meringata“ s Valrhona Ivoire čokoládovým parfait a vanilkovým mascarpone

Cena 555,-

(pg)
Zatímco jiné restaurace nabízejí sofistikované menu ve formálním prostředí, my se snažíme nabídnout velmi komfortní degustační menu v přirozeném a domácím prostředí. Cílem je, aby jste se cítili jednoduše dobře a výtečně si pochutnali.
Mnoho z vás reaguje na naše menu, proč cena za menu je stejně vysoká jako jinde pouze hlavní chod? Samozřejmě za předpokladu použití stejně kvalitních surovin a stejně talentovaných kuchařů. Proč tomu tak je?
Je to náš jediný a úmyslný způsob marketingu a reklamy. Neutrácíme za inzerce a jiné reklamní akce a raději možné prostředky vrátíme vám, našim zákazníkům, v podobě menu bez naší marže.
(pg)
Má to samozřejmě několik důvodů, proč to děláme. Prvním a největším důvodem je, že si vás velmi vážíme a uvědomujeme si naši polohu na mapě a závislost na vás a ne na turistech. Další důvod je, že při každém degustačním menu se náš personál vzdělává. Kuchaři získávají nové informace, zkušenosti a přehled. Obsluha poznává nové pokrmy, způsoby úprav, servírování, sezónnost a suroviny. Tedy ano, nevyděláme na Prosecco Flavours, ale pokryjeme náklady.
Je to naše poděkování pro vás a jsme velmi rádi, za vaše běžné návštěvy, za to, že o nás mluvíte s kolegy a přáteli, za vaše doporučení, za důvěru, že s námi oslavujete vaše výročí, jubilea a trávíte čas u nás.
Děláme to rádi, protože nás vaše návštěva těší!

Děkujeme a přejeme vám dobrou chuť v Proseccu.
Tým Ristorante Prosecco