12.4.2016

Tuňáková "zabíjačka" v Ristorante Prosecco



Milí přátelé, kamarádi a milovníci dobrého jídla,

po 4 letech se nám podařilo rezervovat pro vás celého žlutoploutvého tuňáka za přijatelnou cenu.
Proto vás srdečně zveme na báječnou a unikátní tuňákovou zabijačku.
Tuto jedinečnou příležitost budete mít od středy 20.4. do soboty 23.4. 2016.
Navštivte nás a ochutnejte čerstvého tuňáka žlutoploutvého v podání našeho šéfkuchaře Petra Bednáře.
Tuňák bude volně lovený v Pacifiku – Tichém oceánu a následně letecky dopraven do Prahy.
Poptávaná váha ryby je 60kg.

Menu:
(pg)
Vyzkoušejte u nás:

Carpaccio z tuňáka se zázvorovým vinaigrette s chilli a koriandrem 220,-

Kostka grilovaného tuňáka s pikantním fazolovým salátem 195,-

Tuňáková tempura s asijským salátem a dresingem maguro yukke / 390,-

Čerstvě míchaný burger z tuňáka s japonskou majonézou a wasabi hranolkami 390,-

"Canestro rigatoni" s drcenými tomaty, restovaným tuňákem, česnekem, chilli a brokolicí 265,-

Filírovaný steak z tuňáka s černým pepřem na carbonara risottu s chřestem 490,-

Neváhejte a rezervujte si svá místa.