27.8.2011

PROSECCO FLAVOURS XVI. - VŮNĚ A CHUŤ LESA 29.-31-8.

Milí přátelé,

dovolujeme si vás již pošestnácté pozvat na Prosecco Flavours, které se koná ve dnech 29. 8. – 31. 8. 2011.

Vzpomínáte si, když jsme uváděli Prosecco Flavours poprvé? Děkujeme za vaši přízeň! Vzpomínky jsou tak trochu i tématem aktuálního menu. Lidský mozek je totiž úchvatná věc. Je těžko pochopitelné, jak vlastně pracuje, ale je úžasné, co všechno dokáže! V tomto kile (a půl) živé tkáně se odehrává celá naše existence a naše vědomí; rodí se v něm naše radosti, bolest, emoce, sny, vzpomínky a touhy. Díky mozku se dozvíme, které nápoje a jídla máme rádi, a které nesnášíme. My v Proseccu vám chceme připomenout vaše vzpomínky na prázdninové chutě a vůně z lesa, na různé druhy čerstvých hub a lesního ovoce. Věříme, že se nám podaří ve vašem mozku tyto vzpomínky vyvolat, a že s námi na sklonku prázdnin prožijete příjemný večer.
(pg)
M E N U
Čerstvé smrkové hříbky s uzenou šunkou
na houbovém koláči s olejem a vzduchem s vůní piniových borovic

Polévka z hub kotrče a stročku na způsob „Trippa alla Romana“

Halibut pečený na másle v houbovém prachu a lasagne
z brambor a panských hříbků s pažitkovou omáčkou

Kachna a farmářské kuře pečené s vínem Chianti, brambory, liškami, paličkou česneku, cibulkou cippoline a smržovým jus

Konfitovaná broskev v pěně z vína Prosecco s lesním ovocem a granitem

Koláč ze smetanového citrónu a malin
Cena 555,-