29.11.2011
Prosecco Flavours XVIII. – Podzimní zvěřinové rendez-vous
                    28.11 - 30.11.2011 
Vaření a hudba jsou si podobné, přičemž dokončený pokrm anebo vystoupení závisí na prvku improvizace, což nikdy není součástí receptu ani partitury. Když jde tohle dobře, výsledky jsou kouzelné. To je kouzlo, o které jde. 
P.B.
Milí přátelé,
až budete ochutnávat naše osmnácté Prosecco Flavours menu, budeme mít za sebou první adventní neděli. Přijměte tedy pozvání na poslední letošní menu a nechte se námi unést do místa, kde shon a vánoční šílenství vyměníte za klid a pohodu s rodinou nebo přáteli u skvělého jídla.
(pg) 
MENU - Podzimní zvěřinové rendez-vous
 
Grilovaná domácí zvěřinová klobáska s kachními játry Foie gras, omáčkou Albufera a pečenými hlavičkami žampiónů se salátem z podzimních listů
 
Dýňová polévka s parmazánem a dýňovým olejem 
Pečená jumbo křepelka na kořeněném červeném zelí s pečeným domácím houbovcem
 
Jelení hřbet „Sous Vide“ gratinovaný pod perníkovou krustou, pomerančová karotka s kaštany a čekankou, silná kořeněná šťáva
 
Kýta z divočáka se šípkovou omáčkou a jablečnou buchtičkou
 
Krupicová kaše s brusinkami a čokoládový fondán s domácím mandarinkovým sorbetem
 
Cena menu 550,-                 


 
					 
		 
		