17.11.2009

PROSECCO FLAVOURS V. - MENU CHUTĚ PODZIMU

21.11 - 24.11 - MENU O 6 CHODECH - 490Kč
- Pošírované langustýny se salátem z citrusů, květáku a salátových listů s domácí majonézou z humřího masa a křupavou bruschettou
- Kaštanová polévka s hříbky, celerem, cipoline cibulkou a vlašskými ořechy
- Pečená polovina jumbo křepelky s divokou rýží,
vodními kaštany a jablky v emulzi z jablečného moštu
- Raviola z dýně hokaido se sýrem pecorino, hnědým máslem, krémovým balsamicem a praženými tykvovými oříšky v kari soli
- Dušená vepřová líčka na ragů z kořenové zeleniny,
petrželové pyré a vinaigrette z černého kořene a černých lanýžů
- Koláč z jablek a lískových ořechů s čokoládovou šlehačkou