4.2.2015
Steakový týden v Proseccu od 5.2. do 11.2.
                    Milí hosté, přátelé a kamarádi, 
od čtvrtka 5. 2. 2015 do středy 11. 2. 2015 vás zveme do Ristorante Prosecco na nejžádanější akci roku - Steakový týden. 
Po roce ten čas opět přišel a vy všichni, kteří milujete pořádný kus kvalitního hovězího, si udělejte místo v kalendáři, pozvěte svou drahou polovičku a přijďte si užít šťavnaté steaky ze speciálně vyšlechtěných plemen ve špičkové kvalitě masa za nejlepší ceny ve městě! 
MENU
200g Flank steak - bok - pupek (Uruguay)  229,- 
250g Rib eye steak - vysoký roštěnec (Uruguay)  320,-
250g  Hovězí Rump steak - (Uruguay)  270,-
220g  Beef steak - svíčková (Argentina)  459,-
200g Top Blade - loupaná plec (US Beef) Sous-vide 229,-
(pg)
250g Hovězí mega burger s bylinkovým máslem (US Beef)  190,-
200g Kostky hovězí svíčkové grilované v pancette (Argentina) 390,- 
OMÁČKY 30,-
Pepřová omáčka
Houbová se zakysanou smetanou, liškami a smrži 
Bylinkové máslo – Café de paris 
Silná hovězí šťáva s máslem a červeným vínem 
Albufera – omáčka z kachních jater foie gras a lanýžů 
PŘÍLOHY 
Grilovaná zelenina 69,-
Zelenina dušená ve vlastní šťávě s máslem 69,-
Hranolky 35,-
Bramborové pyré s cibulovou marmeládou 45,-
Smetanové brambory s rozmarýnem zapečené parmazánem 45,-
Picollo salát s francouzským dresingem 65,-
Doporučujeme, rezervujte si svá místa! 
                
 
                                    

 
					 
		 
		