17.5.2015

Prosecco Flavours XXXIII.

Milí hosté přátelé a kamarádi,

máme za sebou rozjezd nového jídelního lístku a po hokejovém šílenství nám všem určitě vyhládlo. A tak se přímo nabízí pozvat vás na jarní degustační menu Prosecco Flavours s pořadovým číslem 33. Přijďte ochutnat umění našich kuchařů pod taktovkou šéfkuchaře Petra Bednáře a užijte si jarní chuť smržů, mělnického chřestu, medvědího česneku a rebarbory.

Začínáme 26.5. v 18:30 a stejně tak následující dva dny.

Degustační menu

Šunka San Daniele na toustu z domácí focacci s jarní zeleninou, pečeným křepelčím vejcem a salátem z klíčků a bylinek

Pečené filátko z candáta na másle s mělnickým chřestem a citronovým sabayonem
(pg)
Králičí hřbet sous-vide a grilovaná játra s krémem z medvědího česneku a parmazánovými noky

Smržové rizoto s telecím roastbeefem a silnou telecí šťávou s lanýžovým olejem

Rebarborová zmrzlina v makronkovém sendviči

Pěna z bílé čokolády s tahitskou vanilkou a pošírované jahody ve víně Marsala s pepřem a mladou bazalkou

Cena menu 590,-