18.11.2015
Prosecco Flavours - degustační menu již po 35. (24.11. - 26.11.)
                    Milí přátelé a kamarádi, 
listopad nám zatím i přes končící podzim neukazuje plísníce, první mrazíky a poslední padající listí, ale stále pěkně vybarvený podzim. A právě barvy podzimu jsou inspirací našeho šéfkuchaře při sestavování posledního degustačního menu Prosecco Flavours v letošním roce. Šéfkuchař Petr Bednář s kolektivem si pro vás připravil degustační menu o 6-ti chodech, kde v plné kráse předvede jeho podání současné sezóny na talíři. Zastavte se na chvilku a vychutnejte si jak chutná listopad a věřte, že nebudete litovat! 
MENU
Carpaccio ze srnčího hřbetu s pečenou řepou, malinovým octem, šlehaným sýrem feta, toastovanými vločkami a karamelizovanými ořechy
(pg)
Dýňová polévka s kroketou z bělokura a Foie Gras s pepřovým créme fraiche a smaženou šalvějí
Zadělávaný divoký králík na toastu s lanýžovým máslem s restovanými houbami, citronem, mořskou solí a listy hořčice
Hřbet ze selete divočáka na jalovci s hřebíčkem, chipsy z podzimní zeleniny a kaší z batátů a vypečené slaniny
Rakytníkový sorbet s tymiánovým mascarpone a javorovým sirupem
Šípkové Creme brulée s marinovanými kaštany 
Cena menu 599,-                


 
					 
		 
		