6.1.2016
LOBSTER NIGHT PROSECCO 2016
                    Vážení hosté, milí přátelé a kamarádi,
rok už zase uběhl a my si vás tímto dovolujeme pozvat na již tradiční Humrovou noc – Lobster Night do Ristorante Prosecco. Tento netradiční gurmánský zážitek pro vás připravujeme pouze jednou do roka a to vždy v první polovině ledna. Humři letos ovládnou Prosecco od 12.1 do 14.1 2016 a každý večer pro vás budeme připravovat několik druhů pokrmů z humrů.
Pokrmy budeme v letošním roce připravovat z živého kanadského humra "CHIX" a nově z nohou Kamčantských krabů - King Crab.
LOBSTER NIGHT PROSECCO 2016 
Humrová tempura s asijským salátkem z listů salátu, koriandru, okurky, ředkve a sezamového dresinku 495,-
Salát z king kraba v avokádové rolce s toustem z křupavé ciabatty 495,-
(pg)
Flammkuchen s krémovým sýrem, humrem, king krabem a krevetami, sušenými a čerstvými rajčaty, mangem a kapkou lanýžového oleje 495,-
Vařené nohy king kraba prohřáté v česnekovém másle s čerstvě pečenou rozmarýnovou focacciou 545,-
Našlehaný humrový bisque s koňakem a kousky humra 165,-
Šafránové risotto s pomerančovou gremolatou, baby petrželkou a polovinou pošírovaného humra ve vanilkovém másle 495,-
Domácí tagliatelle se sotýrovaným humrem, restovanou brokolicí a pikantní humrovou pěnou 495,-
Zapečený humr thermidor s restovanými listy římského salátku, lehce sušenými cherry rajčátky s česnekem, piniemi a omáčkou beurre blanc 495,-
(pg)
Polovina humra prohřátá v másle s originální zapékanou zeleninovou ratatouille a rozmarýnovou focacciou s mořskou solí 495,-
Krab, humr, krevety a slávky 
Talíř mušlí slávek s tygřími krevetami, humrem a nohou z king kraba - vše vařené na víně se zeleninou a omáčkou Rouille 675,-
 
Degustační menu LOBSTER NIGHT 2016
Salát z king kraba v avokádové rolce s toustem z křupavé ciabatty
Našlehaný humrový bisque s koňakem a kousky humra
Šafránové risotto s pomerančovou gremolatou, baby petrželkou a polovinou pošírovaného humra ve vanilkovém másle 
(pg)
Zapečený humr thermidor s restovanými listy římského salátku, lehce sušenými cherry rajčátky s česnekem, piniemi a omáčkou beurre blanc 
Čokoládový fondán s prosecco pěnou a čerstvými malinami 
Káva nebo čaj dle výběru s variací petit fours 
Cena menu 1590,-
                


 
					 
		 
		