12.4.2016
Tuňáková "zabíjačka" v Ristorante Prosecco
                    
Milí přátelé, kamarádi a milovníci dobrého jídla,
 
po 4 letech se nám podařilo rezervovat pro vás celého žlutoploutvého tuňáka za přijatelnou cenu. 
Proto vás srdečně zveme na báječnou a unikátní tuňákovou zabijačku. 
Tuto jedinečnou příležitost budete mít od středy 20.4. do soboty 23.4. 2016. 
Navštivte nás a ochutnejte čerstvého tuňáka žlutoploutvého v podání našeho šéfkuchaře Petra Bednáře. 
Tuňák bude volně lovený v Pacifiku – Tichém oceánu a následně letecky dopraven do Prahy. 
Poptávaná váha ryby je 60kg. 
Menu:  
(pg)
Vyzkoušejte u nás: 
Carpaccio z tuňáka se zázvorovým vinaigrette s chilli a koriandrem 220,- 
Kostka grilovaného tuňáka s pikantním fazolovým salátem 195,- 
Tuňáková tempura s asijským salátem a dresingem maguro yukke / 390,-
Čerstvě míchaný burger z tuňáka s japonskou majonézou a wasabi hranolkami 390,-
"Canestro rigatoni" s drcenými tomaty, restovaným tuňákem, česnekem, chilli a brokolicí 265,-
Filírovaný steak z tuňáka s černým pepřem na carbonara risottu s chřestem 490,-
Neváhejte a rezervujte si svá místa.                


 
					 
		 
		