Talent
Dušan Jakubec – jednatel a spolumajitel
Ristorante Prosecco, Fast Good - buffet restaurant, Private Jet Catering
2000 – 2004 Kapitán národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky
Nejprestižnější získaná ocenění:
- Zlatá medaile – Salon Culinaire Mondial – Basilej - Švýcarsko
- 2000 Stříbrná a bronzová medaile - Kuchařská olympiáda IKA Erfurt
- Zlatá a bronzová medaile - FHA Culinary Challenge v Singaporu
Petr Bednář
Executive chef, Ristorante Prosecco, Fast Good - buffet restaurant, Private Jet Catering
Předchozí pracovní pozice
- Restaurant Flambée, Praha, executive sous chef
- Royal Garden Hotel, Xth restaurant, Londýn, chef de partie
- Restaurant Pétrus, Londýn (*michelin star), commis chef, Gordon Ramsay Holdings
- Restaurant Anthurium - Riyadh - - Saudská Arábie
Pracovní stáže
- Ritz Carlton, Vitrum resturant, Berlín
- Restaurant VAU, (*michelin star), Berlín
- Southern United States Trade Association´s chef trainig program at the John Folse Culinary Institute at Nicholls State University in Thibodaux and New Orleans, Louisiana
Zdeněk Šulc – jednatel a spolumajitel
Ristorante Prosecco, Fast Good - buffet restaurant, Private Jet Catering
Předchozí pracovní pozice
- 89 – 90 Mnichov, bar Der Clou
- 90 – 92 bar manager gastro skupiny Gemini - vinárna Zátiší, Parnas
- 92 – 95 spolumajitel restaurace Cerberus
- 95 – 09 zakladatel a spolumajitel Bugsy’s Bar
- 2004 – dosud provozovatel klubového patra O2 aréna.
autor cocktailu Almond Cigar, se kterým se Bugsy´s Bar umístil na 2. místě na Havana Grand Prix v Havaně
Rostislav Bušek
Restaurant Manager, Ristorante Prosecco a Fast Good - buffet restaurant
Ristorante Prosecco přijme nadšeného kolegu kuchaře do svého týmu
Požadujeme:
Vyučení v oboru, chuť stále se učit nové věci, zodpovědný přístup, pracovitost, samostatnost, úsměv a nadšení. Vhodné i pro absolventy.
Nabízíme:
Profesionální zaškolení, možnost získání nových profesních zkušenosti, spravedlivé a motivující finanční odměňování, pracovní růst a zodpovědný přístup zaměstnavatele.
Kontakt:
šéfkuchař: Petr Bednář, email: bednar@giq.cz