27.2.2013
PREMIUM BLACK ANGUS BEEF
                    Od čtvrtka 28. 2. 2013 do neděle 3. 3. 2013 si vás dovolujeme pozvat na nejlepší steaky z PREMIUM BLACK ANGUS BEEF - Creekstone Farm – Arkansas, USA
Zvířata produkované pod touto značkou mají humánní zacházení, krmivo na kukuřičné bázi, žádné antibiotika, žádné hormony, žádné prorůstové drogy, 100% vegetariánské krmivo bez kostní moučky.
Nabízíme:
300g Ribeye steak – střední část hřbetu s tukovým okem 349,-
250g Sirloin – zadní část hřbetu s tukovým krytím  295,-
1000g Ribeye steak s žebrem – střední část hřbetu s kostí  890,-
300g Premium Black Angus Burger  295,-
(pg)
Šéfkuchař doporučuje:
300g Premium Black Angus Burger se salátem, grilovanou slaninou, rajčaty, cibulí a wasabi majonézou  330,-
Přílohy: 
Salátové listy se zeleninou s olivovým olejem a aceto balsamicem 49,-
Studená nakládaná grilovaná zelenina s houbama a olivama 95,- 
Pečené grenaille brambůrky s česnekovo-bylinkovou  zakysanou smetanou 	45,-
Restované fazolové lusky  na cibulce s anglickou slaninou  a tymiánem 	65,-
Omáčky:
Steaková pepřová omáčka s koňakem 		30,-
Bordelaisse – silná masová šťáva s vínem a morkem 	35,-  
Silná masová šťáva s máslem 			30,-
Upřesněte si, jak chcete svůj steak propéct!
Rare – studený střed
Medium rare – teplý červený střed
Medium – teplý růžový střed
Medium well – horký, lehce růžový střed
Well Done – horký, úplně provařený střed
 
                


 
					 
		 
		