27.2.2013

PREMIUM BLACK ANGUS BEEF

Od čtvrtka 28. 2. 2013 do neděle 3. 3. 2013 si vás dovolujeme pozvat na nejlepší steaky z PREMIUM BLACK ANGUS BEEF - Creekstone Farm – Arkansas, USA

Zvířata produkované pod touto značkou mají humánní zacházení, krmivo na kukuřičné bázi, žádné antibiotika, žádné hormony, žádné prorůstové drogy, 100% vegetariánské krmivo bez kostní moučky.

Nabízíme:
300g Ribeye steak – střední část hřbetu s tukovým okem 349,-
250g Sirloin – zadní část hřbetu s tukovým krytím 295,-
1000g Ribeye steak s žebrem – střední část hřbetu s kostí 890,-
300g Premium Black Angus Burger 295,-

(pg)
Šéfkuchař doporučuje:
300g Premium Black Angus Burger se salátem, grilovanou slaninou, rajčaty, cibulí a wasabi majonézou 330,-

Přílohy:
Salátové listy se zeleninou s olivovým olejem a aceto balsamicem 49,-
Studená nakládaná grilovaná zelenina s houbama a olivama 95,-
Pečené grenaille brambůrky s česnekovo-bylinkovou zakysanou smetanou 45,-
Restované fazolové lusky na cibulce s anglickou slaninou a tymiánem 65,-

Omáčky:
Steaková pepřová omáčka s koňakem 30,-
Bordelaisse – silná masová šťáva s vínem a morkem 35,-
Silná masová šťáva s máslem 30,-

Upřesněte si, jak chcete svůj steak propéct!
Rare – studený střed
Medium rare – teplý červený střed
Medium – teplý růžový střed
Medium well – horký, lehce růžový střed
Well Done – horký, úplně provařený střed